Victor Ponta, despre disponibilizarea funcţionarilor publici susţinuţi de PNL: „Prostii. Acum probabil că o să-i dea afară pe-ai noştri de peste tot. Nu invers”

Data publicării:
ponta oprea-1

Funcţionarii susţinuţi de PNL nu vor fi disponibilizaţi după ruperea USL, a asigurat duminică premierul Victor Ponta. Şeful Guvernului a arătat că doar miniştrii şi secretarii de stat desemnaţi de PNL au fost înlocuiţi după ieşirea liberalilor de la guvernare. Victor Ponta a negat şi informaţia că la nivelul Executivului ar exista un memorandum PSD care prevede disponibilizarea a 1500 de funcţionari publici susţinuţi de PNL.

În schimb, premierul a spus că se aşteaptă ca, în judeţele în care PNL va forma majorităţi în consiliile judeţene cu PDL, funcţionarii susţinuţi de PSD să fie eliberaţi din funcţii.

N-ai din ce, că miniştrii, secretarii de stat care au fost, au fost, restul din ce... cred că nici nu avem 1500 cu totul. Sunt prostii, mai ales că, la nivel local, acum, dacă-şi fac majorităţile PNL-PDL, probabil că o să-i dea afară pe-ai noştri de peste tot. Invers nu”, a spus Victor Ponta.

Chiar e o poveste. Nu există aşa ceva”, a subliniat premierul, arătând că informaţiile apărute în acest sens ar fi, de fapt, dezinformări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri