Victor Ponta, despre locuința fostului președinte: „Domnul Băsescu e un client foarte cusurgiu”

Data publicării:
ponta si basescu

Domnul Băsescu e un client foarte cusurgiu”, a declarat Victor Ponta. „Ultima dată ştiu că i-a transmis șapte. Chiar era o listă cu șapte posibile locuinţe. Până la urmă o să îşi aleagă una din ce mai are RAPPS”, a completat premierul. Întrebat dacă nu este pur şi simplu o răzbunare, premierul a spus că nu. „Nu am dorinţa de a mă răzbuna în mod special pe nimeni”, a spus acesta

Nici măcar pe Traian Băsescu? „Excepţiile confirmă regula”, a spus Victor Ponta. Fostul şef al statului trebuie să părăsească Vila Lac 3 în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial, adică până pe 19 februarie. Legea prevede că locuinţa de protocol nu poate fi reşedinţa pe care titularul a avut-o ca preşedinte în funcţie.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru, spunând că el a agreat cele două vile din Snagov propuse, dar nu a primit răspuns.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri