Victor Ponta: DNA va avea, anul viitor, 22 de milioane de euro. Laura Codruța Kovesi ceruse 25 de milioane de euro

Data publicării:
dna-2

„DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Și cred că e valabil pentru fiecare instituție din această țară ca atunci când cere, primește ceea ce a cerut și ceea ce putem să oferim din banii pe care-i avem cu toții", a declarat premierul Victor Ponta, în cadrul ședinței extraordinare de Guvern în care s-a aprobat proiectul bugetului de stat și cel al asigurărilor sociale pentru 2015.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat vineri că așteaptă forma finală a proiectului de buget care va fi trimisă în Parlament și a adăugat că în cursul nopții a primit un email din partea reprezentanților Ministerului Finanțelor.

Laura Codruța Kovesi: Ministerul Finanţelor ne-a comunicat că propunerile bugetare ale DNA au fost însuşite

Cristian Tudor Popescu, despre bugetul DNA: „Singura soluție: pușcăria salvează România” 

Locul DNA-ului în buget ar trebui să fie în fruntea investițiilor guvernamentale. Este prima investiție în această țară! Este înaintea autostrăzilor, a spitalelor, a parcurilor. Pentru că vom avea autostrăzi și spitale la prețul corect, doar după ce DNA va acționa suficient de mult”, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri