Victor Ponta, după ședința de Guvern: „Am închis cel mai bun trimestru din ultimii ani”

Data publicării:
ponta-guvern-fb

Am închis cel mai bun trimestru din ultimii ani în ceea ce privește economia și bugetul. Îi urez mult succes ministrului Eugen Teodorovici la Finanțe! Este important ca prin măsurile pe care le luăm în continuare să păstram atât direcția de creștere economică, cât și încasările suplimentare la buget.

Posted by Victor Ponta on Thursday, April 2, 2015

„Am închis cel mai bun trimestru din ultimii ani în ceea ce privește economia și bugetul. Îi urez mult succes ministrului Eugen Teodorovici la Finanțe! Este important ca prin măsurile pe care le luăm în continuare să păstram atât direcția de creștere economică, cât și încasările suplimentare la buget”, a scris premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Reamintim că postul de ministru al Finanţelor a devenit vacant după ce Darius Vâlcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, a demisionat, postul fiind preluat, în urmă cu o săptămână, cu titlu de interimat, de către premierul Ponta.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis un mesaj pe Facebook adresat şefului statului, Klaus Iohannis, în care spune că a-l valida pe Eugen Teodorovici la Finanţe, după votul din Senat privind cazul Şova, este „un semnal” care îl „trimite înapoi la Grivco”.

Traian Băsescu, o nouă reacție la instalarea lui Eugen Teodorovici la Finanțe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri