Victor Ponta evită să spună dacă a fost sau nu spion

Data publicării:
victor ponta - sedinta guvern

Directorului SIE, Teodor Meleşcanu, susţine că şeful statului s-a interesat în mai multe rânduri dacă anumite persoane sunt sau nu ofiţeri sub acoperire. „Am inteles că este o preocupare a preşedintele in legatura cu diferite numiri de min si membri ai guv de a-si da o parare, de a-i putea refuza. Am susţinut intotdeauna ca... nu aveam posibil sa face asemenea lucru”, a spus Teodor Meleșcanu.

Şeful Serviciului de Informaţii Externe a explicat de ce l-a refuzat pe Traian Băsescu. „Sunt doar două -trei persoane care ştiu aceste informaţii, nu pot fi divulgate, dacă le divulgi rişti închisoare”. Şi premierul Victor Ponta a vorbit despre scandalul candidatului-spion. A evitat să spună dacă este sau nu el cel vizat de preşedinte.

„Daca as fi fost trebuia sa va spun tot nu. Ce face Băsescu in scop electoral e meschin, este iresponsabil. De ce pur electoral pentru că o va lasa atunci, daca vreau sa il scot pe Iohannis voi spune Iohannis, daca vreau pe Macovei spun asa, daca pe Ponta spun ca e Ponta”, a spus premierul.

Traian Băsescu a afirmat, în urmă cu zece zile, că există un candidat care ar fi ofiţer sub acoperire. Serviciul de Informaţii Externe a trimis Parlamentului o informare din care rezultă că niciunul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida nu este în prezent ofiţer acoperit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri