Victor Ponta îi compară pe Traian Băsescu și Elena Udrea cu Nicolae și Elena Ceaușescu

Data publicării:
VICTOR PONTA

 

Sunt convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească şi sunt convins că nu s-au comis toate de către un singur om. Sigur, Băsescu şi Udrea au fost vârfurile, cam cum au fost Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de '89, dar să spunem că doar ei... ştim foarte bine că nu”, a spus Victor Ponta la un post de televiziune citat de agenția Mediafax

Liderul PSD a precizat că se referă la politicieni din opoziţie care pregătesc noi majorităţi de guvernare.

Deputaţii din Comisia juridică au adoptat un raport favorabil, duminică, solicitările DNA de încuviinţare a arestării deputatei Elena Udrea în dosarele „Microsoft” şi „Gala Bute”.

Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de încuviinţare a extinderii urmăririi penale în Dosarul „Gala Bute” şi de începere a urmăririi penale împotriva acesteia în dosarul „Microsoft”.

Elena Udrea a declarat, duminică, înainte de a intra la şedinţa Comisiei juridice, că i se pare normal să se voteze pentru începerea urmăririi penale împotriva sa. De asemenea, ea a susţinut că este ţinta unei acţiuni de denigrare a căror finalitate o reprezintă tăcerea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri