Victor Ponta îl amenință pe Liviu Dragnea cu dezvăluiri

Data publicării:
ponta dragnea FB

Fostul premier Victor Ponta îl ameninţă pe preşedintele PSD Liviu Dragnea că va face dezvăluiri din culisele partidului, dacă acesta va mai face comentarii care îl vizează. Aseară, liderul social-democrat a declarat într-un interviu la Antena 3 că nu îi va mai răspunde fostului premier.

„Eu spun un singur lucru: am de făcut în viaţă lucruri şi mai importante şi mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns. Dacă nu mai zice nimic de mine, nu îi mai răspund. Dar de câte ori va spune o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el. Credeţi-mă că ştiu atâtea adevăruri, că nu terminăm în cinci ani. Când a spus prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de Băsescu, eu am spus un adevăr. Când mai spune o minciună despre mine, îi mai spun un adevăr. Dacă nu mai zice nimic despre mine, e stăpânul PSD, al României, al Guvernului, are alte treburi decât să se certe cu mine”, a spus Victor Ponta.

Nu mai vreau să comentez. Să înjure, să mă jignească cât de mult poate. Îi doresc succes”, a fost reacția lui Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri