Victor Ponta: Îmi pare rău de multe lucruri pe care le-am spus în campanie

Data publicării:
ponta Facebook

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine afirmaţia făcută în urmă cu câteva săptămâni potrivit căreia ÎCCJ îi va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis, el precizând că a fost făcută în campania electorală şi că îi "pare rău" pentru multe lucruri pe care le-a spus atunci.

"Era campanie. Îmi pare rău de multe lucruri pe care le-am spus în campanie şi acum încerc doar, repet, să înţeleg. Şi aşa cum am învăţat din victorii, o să învăţ şi din înfrângeri.", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Ponta spune că acum e important ca PSD să demonstreze că lucrurile spuse în campanie referitoare la renunţarea la cota unică, majorarea taxelor şi impozitelor, desfiinţarea DNA, au reprezentat "minciuni".

"Acum important este să asigurăm o guvernare bună şi eficientă aşa cum am făcut-o deja şi, mai ales că s-au terminat aleegrile, să demonstrăm că tot ceea ce s-a spus în campanie - şi în campanie se spun multe lucruri - şi anume că renunţăm la cota unică - nu renunţăm, nu s-a pus niciodată problema, dar acum avem ocazia să dovedim că a fost o minciună.", a mai spus Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri