Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis

Data publicării:
ponta - fb

„Mă bucur ca preşedintele s-a văzut și cu preşedintele Chinei. Dacă mă vedeam eu, mă criticați. S-a văzut și cu Chevron, dacă mă vedeam eu, mă criticați. S-a văzut și cu preşedintele Turkmenistanului, o țară lângă Azerbaidjan. Deci, foarte bine că s-a văzut. E excelent, mă bucur de acest lucru, dar când e cu treabă, e aici”, a spus Victor Ponta.

Premierul a fost criticat de fostul președinte Traian Băsescu pentru o vizită făcută în mai multe țări din Asia, inclusiv în China.

În ceea ce privește Chevron, compania a venit în România pentru explorări în vederea căutării gazelor de șist, fapt întâmpinat cu proteste de activiștii de mediu.

În ceea ce privește „Turkmenistanul, o țară lângă Azerbaidjan”, premierul făcea aluzie la valul de critici venit inclusiv de la un consilier al președintelui Iohannis, după ce Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. Această ceremonie a fost boicotată de majoritatea liderilor europeni, deoarece președintele azer este acuzat de încălcarea drepturilor omului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri