Victor Ponta, la Congresul PC: Îl invidiez pe Voiculescu, cred că Băsescu îl urăşte mai mult. Lui îi spune motanul Felix, mie doar pisic

Data publicării:
ponta FB-2

Premierul a spus că nu va candida la Preşedinţie decât dacă va avea sprijinul PC. „Ca să îl liniştesc pe Daniel (Daniel Constantin – n.r.) o să câştigăm împreună alegerile prezidenţiale”, a spus Victor Ponta, la Congresul PC, fiind aplaudat pe participanţi.

„Cred că am o mică invidie pe domnul Voiculescu, cred că Băsescu îl urăşte pe el mai mult decât pe mine. Lui îi spune motanul Felix, mie doar pisic. Nu m-a ridicat la nivelul cel mai înalt. Vreau să îi amintesc ce i-am spus mai demult cu pisicul blând care zgârie rău, o să îl doară tot mai rău. O să o doară şi pe doamna cu blugi şi cu pantofii de 1000 de euro”, a spus Victor Ponta.

Congresul extraordinar al Partidului Conservator, în care se va alege preşedintele formaţiunii şi noua structură de conducere, a început, sâmbătă dimineaţă, la Romexpo, la eveniment fiind prezenţi, alături de liderii conservatori, preşedintele PSD, Victor Ponta şi liderul UNPR Gabriel Oprea.

Sloganul congresului PC este „Implică-te! Schimbarea începe acum!”. Conservatorii urmează să îşi aleagă în cadrul Congresului preşedintele, preşedintele executiv, prim-vicepreşedintele şi secretarul general.

Pentru preşedinţia partidului s-a înscris în cursă actualul preşedinte al partidului, Daniel Constantin.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri