Victor Ponta, la o zi după ce s-a jignit cu președintele: „Respect reciproc pentru bunul mers al României”

Data publicării:
KLAUS IOHANNIS VICTOR PONTA PARLAMENT INQUAMPHOTOS

Actualizare 16:30. Administrația Prezidențială a oferit un comunicat în care precizează că subiecte au discutat președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a întâlnit marţi, 27 octombrie a.c., cu Prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor Ponta. Pe agenda discuțiilor, purtate în cadru instituţional, s-au aflat situaţia gestionării fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor.
Totodată, s-a discutat despre întărirea cooperării dintre statele din regiune şi despre eficientizarea schimbului de informaţii între state, astfel încât acţiunile noastre să fie mai bine corelate. 
În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat şi alte probleme de actualitate. Prim-ministrul a prezentat, de asemenea, o serie de probleme curente legate de execuţia bugetară”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.


Întâlnire cu Președintele Iohannis. Deschidere totală pentru dialog, respect reciproc și colaborare Guvern-Președinție pentru bunul mers al României”, a scris Victor Ponta, pe Twitter, după întâlnirea de astăzi cu Klaus Iohannis. 

Premierul s-a întâlnit la ora 15:30 cu preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului l-a invitat pe Victor Ponta la Cotroceni, după schimbul dur de replici dintre cei doi. Premierul a declarat că președintele merge la Bruxelles ca „surda la horă” şi că vrea să schimbe cu orice preţ Guvernul. Replica preşedintelui a venit la conferinţa de presă de aseară. „Victor Ponta este tot mai belicos”, a spus şeful statului.

Disputa a continuat în această dimineață, cu o nouă replică a premierului. Domnul Iohannis are des tendinţa de a ne trata cu aroganţă, „ca stăpânul pe iobagi”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri