Victor Ponta, mesaj de ziua sa: Nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţie

Data publicării:
ponta Facebook-2

 

ACTUALIZARE 21.00. Victor Ponta a transmis un mesaj celor care l-au felicitat de ziua lui.

„În 43 de ani am trecut deja prin foarte multe bune şi rele / cred în Dumnezeu, îmi iubesc familia mai mult decât pe mine însumi, îmi ajut prietenii şi respect oamenii. Nu am făcut niciodată ceva ilegal sau rău cu intenţie, am învăţat din greşeli şi am cerut iertare când am greşit.

Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuti, precum cei doi...

Posted by Victor Ponta on 20 Septembrie 2015


Şi chiar şi azi, în timpuri cum nu am mai trăit, cred că prostia, ticăloşia şi ura atât de prezente din păcate în viaţa noastră, nu pot să ne schimbe fundamental ca oameni!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


70.000 de simpatizanţi social-democraţi, din întreaga ţară, au umplut Arena Naţională din Capitală, să-l audă şi să-l vadă pe prezidenţiabilul PSD.

Azi, la 42 de ani, vreau să vă spun că mă simt pregătit! Sunt Victor Viorel Ponta, vreau să fiu președintele românilor!”, declara Victor Ponta în urmă cu un an.

Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei electorale, președinte executiv al PSD: Țineți minte trei cuvinte, Victor Ponta președinte!

După primul tur al prezidenţialelor, lucrurile păreau să meargă în diecţia dorită de Victor Ponta şi partidul său. Gafele dintre cele două scrutinuri s-au întors împotriva sa, într-un mod pe care niciun lider PSD nu şi-l imagina nici în cele mai negre scenarii.

Victor Ponta: Este o lecție dureroasă pentru mine.

Liviu Dragnea: În această seară domnul Ponta l-a felicitat pe domnul Klaus Iohannis și nu vreau să le stric bucuria.

A fost începtutul seriei de ghinioane. În vară, Victor Ponta a mai primit o lovitură. În 5 iunie, procurorii DNA îl anunţau că este suspect pentru fapte de corupţie în vremea când era avocat. La mijlocul lunii iunie, Victor Ponta pleca, pe nepusă masă, în Turcia, să se opereze la genunchi, după o accidentare suferită la baschet. În acest context, în duminica zilei de 12 iulie, premierul anunţa, pe Facebook, că renunţă la poziţia de şef al PSD. Decizia a căzut ca un traznet în tabăra PSD. Până şi camaradul şi strategul campaniei prezidenţiale, Liviu Dragnea, scria că „tânărul său prieten” a făcut câteva gesturi anapoda. Ulterior, nu s-a ferit să-l apostrofeze public.

Liviu Dragnea: N-a fost o decizie colectivă sau asumată, a fost o decizie personală.

Victor Ponta: Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu noua poziție pe care o am. Mă simt foarte bine, sunt deja un membru ca domnul Iliescu și ca domnul Năstase.

La o zi după demisia din fruntea PSD, procurorii îl anunţau pe Victor Ponta că nu mai este suspect, ci inculpat. A urmat vsechestrul asupra unor bunuri ale premierului, iar drumurile acestuia la DNA s-au înteţit.

Victor Ponta: Politica în altă parte, nu la DNA. Aoleu, ce-mi faceți.

Victor Ponta reuşeste să se menţină la guvernare la începutul toamnei. Până mai ieri, partenerii săi de coaliţie îl sprijineau apăsat. A urmat însă o nouă lovitură - procurorii l-au trimis în judecată pentru fapte de corupţie în dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta: Procurorul își susține punctul de vedere, eu pe-al meu și judecătorii vor decide. Vor spune că sunt vinovat, voi plăti pentru faptele mele. Cât se poate de clar şi de tranşant, vreau să-mi duc mandatul la bun sfârşit, decembrie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri