Victor Ponta, mesaje pentru Crin Antonescu: Nu o să îl regret pe Băsescu. În al doilea rând nu va ajunge domnia sa la Cotroceni 

Data publicării:
Victor Ponta si Crin Antonescu-Mediafax Foto-Alexandru Hojda-3

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: „Ai să-l regreţi pe Băsescu!”. El a explicat că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Victor Ponta nu va mai face parte din guvern.

„Se înşeală. În primul rând nu o să îl regret niciodată pe domnul Băsescu, din punctul ăsta de vedere să stea liniştit. În al doilea rând nu va ajunge domnia sa la Cotroceni. Putea să ajungă ca şi candidat al USL, nefiind candidat al USL... Din ambele puncte de vedere se înşeală, nu o să îl regret pe domnul Băsescu”, a replicat astăzi premierul Victor Ponta.

Vom găsi acel preşedinte și îl vom sprijini, care poate să facă acele lucruri pe care românii le aşteaptă. O să fiu din nou în prima linie a acestei bătălii. De data asta cred că voi câştiga. Dacă veți considera că eu trebuie să fiu, bineînțeles că voi fi acel candidat”, a declarat sâmbătă Victor Ponta.

Mesajul a fost lansat la prezentarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri