Victor Ponta: „Neamțul îl plagiază pe Băsescu”

Data publicării:
ponta

Fostul premier Victor Ponta spune că președintele Klaus Iohannis îl plagiază pe fostul președinte Traian Băsescu.

Eu l-am mai auzit pe Băsescu spunând chestia asta. De o mie de ori a zis că nu mă desemnează prim-ministru și m-a desemnat cred că de trei ori. Cîți bani am dat pe ce zicea Băsescu tot atâția bani dau și pe Iohannis. Vorbind de un lucru serios, eu știu că toți trebuie să ne supunem regulilor din Constituție, deci din legi. Dacă dl. Iohannis are vreun articol din Constituție sau vreo lege care spune că trebuie să desemneze portarul de la Sibiu sau doamna care i-a falsificat actele pentru casă, să o facă”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a spus că președintele trebuie să respecte Constituția și legile „ca și noi”.

Neamțul, care e altfel decât Băsescu, îl plagiază pe Băsescu. Nu poate să vină cu altă idee? Doar îl plagiază pe Băsescu cu aceleași jonglerii”, a adăugat el.

Victor Ponta a mai spus că „domnul Iohannis a învățat de la Băsescu să le facă dosare penale la adversari. Și aici îl plagiază. Acum lui dl. Băsescu îi pare rău, i-a venit și lui rândul. În 2019 o să-i pară rău și lui Iohannis”.

Reacția acestuia a venit după anunțul lui Klaus Iohannis de astăzi. Președintele a anunțat că nu va desemna un prim-ministru urmărit sau condamnat penal „indiferent de ce vor propune partidele politice”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri