Victor Ponta, nou atac la Traian Băsescu pe tema locuinței. Premierul vorbește și despre redeschiderea dosarului „Flota”

Data publicării:
victor ponta rade - digi24

Mi se pare cel puțin sordid să discutăm acum despre locuința lui Traian Băsescu. Oamenilor li s-au luat pensiile și salariile, iar noi acum ne facem griji despre unde va locui Traian Băsescu din banii statului? Puțină modestie nu i-ar strica, pentru că nici cetățeni din România care au muncit mai mult ca domnul Băsescu nu beneficiază de așa ceva.”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Atacul premierului vine după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru, spunând că el a agreat cele două vile din Snagov propuse, dar nu a primit răspuns.

Rețeaua de socializare pare să fie locul preferat de premier pentru a publica decizii, păreri și pentru a lansa atacuri. Tot astăzi Victor Ponta a vorbit și despre posibilitatea redeschiderii dosarului „Flota”. „Există posibilitatea legală de a se redeschide dosarul Flota. În funcție de analize vom lua o decizie. Guvernul răspunde în fața Curții de Conturi despre cum gestionează prejudiciile statului și nu vrem să vină Curtea să ne spună că nu am făcut tot posibilul pentru a recupera prejudiciul.”, a mai transmis Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri