Victor Ponta: Prefer să fiu un bun premier până în 2016, dar, dacă trebuie să candidez, candidez cu cea mai mare plăcere

Data publicării:
Victor Ponta conferinta femei PSD Iasi - facebookponta-1

„Dacă m-aţi întreba ce prefer, aş vrea să fiu un foarte bun prim - ministru până în 2016, dar am învăţat că dacă ai un preşedinte care te încurcă este foarte greu să fii un foarte bun prim-ministru. Dacă nu avem un preşedinte care să ne ajute o să ne fie greu să guvernăm bine.

Vom stabili împreună care e soluţia cea mai bună. Dacă eu trebuie să candidez, candidez cu cea mai mare plăcere şi cu mare încredere, dar să nu uităm că obiectivul nostru principal este să avem o guevrnare bună”, a declarat Victor Ponta.

„Categoric va avea loc un Congres în care să desemnăm candidatul la prezidenţiale pentru că la ultimul congres l-am desemnat pe domnul Antonecu şi nu cred că mai e valabil acest lucru. Probabil va fi în septembrie”, a precizat Ponta.

El a adăugat că la reuniunea Comitetul Executiv al partidului de joi nu se va discuta acest lucru, deoarece este prematur.

„E prematur, chiar dacă nu avem o presiune foarte mare şi deocamdată trebuie să ne pregătim în special pe partea de guvernare”, a adăugat Ponta.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri