Victor Ponta şi Alina Gorghiu, atacuri reciproce pe Facebook

Data publicării:
alina gorghiu -Mediafax Foto-Andrei Alex Moise-2

 

Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partida de baschet, fie la o masă cu jurnaliştii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când ţara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opoziţiei pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reţinut în activitatea politică şi mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult.

Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră.

Domnule Ponta, diferenţa între implicare şi timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferenţa între a fi respectat sau dispreţuit...dar sigur, experienţa campaniei pentru prezidenţiale este recentă, sigur că ştiţi acest lucru”, a scris Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL.

Reacţia sa vine după ce, în urmă cu câteva ore, Victor Ponta a făcut un apel la schimbare: „Dacă cineva a înţeles cu adevărat de ce a contestat PNL Bugetul la CCR (pentru că un amendament chiar era al lor, de altfel), îl rog să-mi explice şi mie! Poate înţeleg şi colegii din PNL-PDL că oamenii aşteaptă să ne schimbăm TOŢI (nu doar unii) în bine, să lăsăm scandalul şi confruntările inutile!”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat ieri Decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 și Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015, în urma deciziei Curții Constituționale a României de a respinge sesizarea de neconstituționalitate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri