Victor Ponta: Sunt deja un membru PSD, ca domnul Iliescu şi domnul Năstase

Data publicării:
ponta

Victor Ponta: Am avut o şedinţă cu liderii coaliţiei, am discutat despre ce avem de făcut săptămâna aceasta la Guvern şi din punctul meu de vedere există tot sprijinul pentru ca tot programul guvernamental să-l ducem mai departe la îndeplinire.

Reporter: Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis vă transmitea că va continua această colaborare instituţională cu dumneavoastră...

Victor Ponta: Evident că trebuie să colaborăm instituţional, preşedintele și prim-ministrul.

Reporter: Este statutar şi legitim interimatul asigurat de doamna Rovana Plumb?

Victor Ponta: Bineînțeles.

Reporter: Ar trebui să existe un comitet de coordonare?

Victor Ponta: Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu noua poziție pe care o am, de membru de partid. Doamna președinte Plumb, restul, secretarul general, ceilalți, vor spune exact ce decide PSD mai departe, iar eu sunt nu doar prim-ministru al PSD, sunt membru al PSD și respect ce decid colegii mei. Mă simt foarte bine. Sunt deja un membru ca domnul iliescu și domnul Năstase. Justiție discutăm la justiție, politică la politică, așa e normal. Toată lumea, ştiu un singur lucru: că PSD, când e unit, câştigă. Dacă nu e unit, pierdem. Şi toată lumea va fi unită. Indiferent de poziţia pe care o ocupăm în PSD, echipa e unită şi mergem înainte.

Reporter: Domnule premier, aveţi intenţia de demisiona şi de la Guvern?

Victor Ponta: Eu v-am spus ce s-a decis în Coaliție. Restul lucrurilor le comentați dumneavoastră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri