Victor Ponta: Sunt pentru colaborare între Guvern şi preşedinte

Data publicării:
Colaj nou Ponta si Iohannis Digi24 1 1

 

"Un sondaj al unui Institut deloc apropiat nouă, publicat într-un ziar virulent antiguvernamental, dar care are concluzii pe care le împărtășesc în totalitate — sunt pentru colaborare între Guvern și președinte și așa voi face până la finalul mandatului (cu condiția să vrea și președintele). Cât mai puțini ani 'electorali' cu atât mai bine pentru stabilitate și coerență. Sigur că Guvernul actual nu trebuie înlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim și condus de un pedelist care a tăiat pensiile și salariile, a crescut TVA și a îndatorat țara la FMI. Voi conduce Guvernul cât timp președintele nu este de acord să numească un premier de la actuala majoritate și insistă cu 'Guvernul Meu'!!!", a scris premierul pe Facebook.

Ponta se declară de acord, totodată, și cu faptul că alegerile anticipate reprezintă "o variantă total negativă pentru țară și oricum imposibilă!".

Majoritatea românilor consideră că alegerile parlamentare trebuie organizate simultan cu cele prezidențiale și sunt de acord cu impozitarea marilor averi, relevă un sondaj INSCOP realizat în perioada 10 — 15 septembrie.

În problema colaborării dintre Guvern și președinte, sondajul relevă că 77,8% dintre respondenți sunt de părere că Executivul trebuie să colaboreze strâns cu șeful statului pe orice subiect de interes public (față de 78,3% în luna iulie), 13,6% sunt în dezacord cu această afirmație, iar 8,6% sunt nehotărâți în această chestiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri