Victor Ponta susține că a fost filat în vacanță

Data publicării:
ponta in vacanta

Moderator: Vă daţi demisia de la Guvern?

Victor Ponta: Nu... mă și gândeam cum să vă răspund ca să nu îmi puneți a doua întrebare.

Moderator: Toată propaganda așteaptă asta...

Victor Ponta: Până în decembrie 2016 mai e puțin. Am spus coaliției, în prima zi în care îmi spuneți, plec din funcție... nu, toată lumea a apus să rămân.

Victor Ponta s-a întors la serviciu și la televizor: Nu demisionez, până în 2016 mai e puțin 

Premierul spune că a avut o discuţie cu colegii de partid şi din coaliţie înainte de a pleca în concediu. Cu toţii i-au cerut să rămână la guvern.

Victor Ponta: „Lucrurile au fost foarte clare. În cazul meu, demisia nu e doar o chestie personală, că m-am supărat eu şi am plecat. Dacă mă întrebaţi, da, aş fi vrut să plec atunci, în anumite condiţii. Este vorba de faptul că funcţia pe care o ocup, o ocup nu că am moştenit-o eu din familie, sau pe persoană fizică, ci pentru că vreo cinci milioane de români au votat cu USL. Și PSD, UNPR, ALDE, minorităţi m-au sprijinit în toată această perioadă.”

Abia întors din vacanţa petrecută cu familia în Statele Unite, premierul spune că, în toată această perioadă a fost filat de o firmă privată. Aşa s-ar explica fotografiile apărute în presă, de la o cafenea din Miami, şi la sosirea dintr-o croazieră din Caraibe.

Victor Ponta: Pentru mine şi pentru familia mea ar fi un lucru bun şi în vacanța asta să nu fiu premier. Poate nu se mai cheltuiau atâția bani pe supravegherea mea.

Moderator: Cine v-a supravegheat?

Victor Ponta: O agenție privată.

Moderator: Nu au fost servicii private din România?

Victor Ponta: Nu, un site din România a plătit niște oameni acolo care au stat după noi. Unde am mers eu în vacanță e un pic mai ieftin ca la Mamaia.

Victor Ponta a fost în concediu de odihnă timp de 12 zile, perioadă în care atribuţiile de premier au fost preluate de Gabriel Oprea, ca şi în cele 25 de zile cât a fost în concediu medical în Turcia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri