Victor Ponta: Un vicepreședinte PSD, ofițer sub acoperire

Data publicării:
ponta-1

ACTUALIZARE 15:30: Reacțiile nu au întârziat să apară:

Nu m-am regăsit în niciuna dintre caracterizări. Nici nu vreau să iau puterea în PSD, nici nu sunt ofiţer acoperit. Din punctul acesta de vedere sunt liniştit, nu despre mine vorbeşte, dar acuzaţiile sunt foarte grave. Domnia sa e avocat. Dacă avea altă profesie şi nu înţelegea implicaţiile legale ale declaraţiei”, a declarat Mihai Tudose.

La rândul său, Ecaterina Andronescu a spus: „Este un om informat şi nu îi este indiferent ce se întâmplă cu PSD-ul. De aceea, din punctul meu de vedere, cred că domnia sa trebuie să clarifice. Ceea ce pot să vă spun 100% e că nu sunt eu acea persoană”


Precizările fostului premier vin după ce, la scurt timp după condamnarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului, a scris, tot pe Facebook, că acesta „nu trebuie sa își dea demisia din funcția de președinte al PSD. Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofițerii" acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia”, şi-a încheiat Victor Ponta mesajul.

Partidul Social Democrat are 14 vicepreşedinţi, dintre care şase au fost miniştri: Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose, Ioan Vulpescu, Doina Pană şi Ecaterina Andronescu.

„Pentru că am văzut interpretările din presă, vreau să precizez că, atunci când am scris de "ofiţerii" care vor sa preia puterea în PSD, nu mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie, le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a precizat Victor Ponta, fost preşedinte PSD, pe Facebook.

„Liviu Dragnea nu trebuie să își dea demisia din funcţia de președinte al PSD. Trebuie să ţină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia”, a scris inițial Victor Ponta pe Facebook, despre condamnarea lui Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri