Victor Ponta: Văd cu surprindere că şi Crin a luat limbajul lui Traian Băsescu

Data publicării:
Victor Ponta si Crin Antonescu-Mediafax Foto-Alexandru Hojda-1

„Traian Băsescu a câştigat de două ori alegerile prin fraudă şi furt şi întotdeauna striga că ceilalţi fură. Acum văd cu surprindere că şi Crin a luat limbajul domnului Băsescu, îi doresc să abandoneze, ne ajunge un Băsescu.

Eu am încredere că liberalii sunt un partid serios, că obligaţia noastră este de a schimba regimul Traian Băsescu şi modul de a face politică.

Cum să zic ceva de rău de Crin Antonescu când trei ani am spus că e cel mai bun să fie preşedinte? M-aţi considera neserios. Eu o să zic numai de bine de PNL şi Crin Antonescu”, a declarat Victor Ponta.

Văd că e mai probabilă refacerea URSS, decât a USL. (...) În politică nu există miracole. Ar fi un miracol jenant dacă s-ar reface un proiect care a eşuat. (...) Să zicem că PNL are un scor prost la europarlamentare, nu face 20%. Antonescu pleacă. Nici atunci nu există nicio şansă să se refacă USL. Pentru că a durat foarte mult şi a fost foarte dureros, şi am făcut toate eforturile ca să ajungem să nu-l rupem”, a spus ieri Crin Antonescu la un post de televiziune.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri