VIDEO | „Domnule premier...”. Cine răspunde dintre Dragnea și Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu conferinta

Liviu Dragnea vorbea la conferința de joi despre o întâlnire cu ambasadorul american Hans Klemm, când un jurnalist l-a întrebat pe prim-ministru despre întâlnirea cu cei șase ambasadori, de la care a lipsit, moment în care Sorin Grindeanu nu scoate niciun sunet și tot Liviu Dragnea răspunde.

Jurnalist: Domnule premier, voiam să vă întreb pentru că și dumneavoastră ar fi trebuit să aveți o întâlnire cu șase ambasadori, la care ați lipsit, în urma cărei întâlniri cele șase ambasade au dat acea declarație comună. De ce nu ați participat?

Liviu Dragnea: Dați-mi voie să vă spun cu tot respectul că informația nu e corectă. Eu n-am avut nicio întâlnire programată cu șase...

Jurnalist: Pentru domnul premier (Sorin Grindeanu – n.red.)!

Liviu Dragnea: Aaa!

Jurnalist: Mă scuzați!

Liviu Dragnea: Eu îmi cer scuze.

Jurnalist: Deci, domnule premier, de ce ați lipsit de la această întâlnire?

Sorin Grindeanu: N-am nicio treabă să vă răspund. Să știți că și eu m-am întâlnit de dimineață cu domnul ambasador Klemm în jurul orei 11:00, ieri (miercuri, n.red.). După care am intrat în discuții cu colegi din Parlament. La întâlnirea cu cei șase... de fapt, mai mulți ambasadori... o întâlnire informală, a fost prezent din partea mea, eu nemaiputând să merg, domnul ministru al Afacerilor Externe, cu care am avut o discuție înainte și care m-a reprezentat. Cum e normal.

Jurnalist: De ce ați anulat această întâlnire, de ce l-ați trimis pe ministru?

Sorin Grindeanu: Pentru că am avut program, alt program, împreună cu colegii din Parlament legat de ce vom face în zilele următoare, intră bugetul în dezbaterea Parlamentului. Sunt lucruri normale și importante pentru un Guvern, care trebuie să fie gestionat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri