VIDEO. Elena Udrea, campanie în aer

Data publicării:
Udrea campanie

Gândul că va sări pentru prima dată cu paraşuta i-a provocat Elenei Udrea coşmaruri.

„Am visat că ploua, că nu putea să zboare avionul, că nu puteam să fac săritura”, a mărturisit Elena Udrea.

O altă problemă a deputatului a fost apartenenţa politică a instructorului de zbor: „Eu vreau să-l întreb cu cine a votat ultima dată, să văd dacă am încredere”.

Instructorul s-a dovedit până la urmă de încredere, iar sfaturile i-au fost urmate cu rigurozitate: „Cu mâinile apucăm hamul. Suntem aşezaţi în fund în uşa avionului, picioarele sunt alăturate şi relaxate, atârnate ca pe marginea piscinei. (Aşa stau mâinile?) Aşa, da. Şi picioarele flexate”.

După ce a primit toate indicaţiile, Elena Udrea s-a încumetat să sară în gol de la 4.000 de metri.

Faptul că am simțit în spatele meu permanent instructorul, m-a făcut să fiu relaxată, apoi am trecut printr-un nor. Mi-ar mai fi plăcut să dureze. O să mai încerc cu siguranță”, a povestit Elena Udrea.

Saltul Elenei Udrea a fost urmărit în direct de preşedintele Traian Băsescu, invitat într-o emisiune a unui post de televiziune. „A avut curaj, sincer să fiu...Oricum îi vezi altă dimensiune. Are curaj să o facă și pe asta. Dacă aș compara-o cu Ponta, care stătea cu fundul în barcă şo îi trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc total diferit despre caracterul celor doi”, a comentat președintele.

Anii trecuţi, Elena Udrea a demonstrat în direct că ştie să croşeteze sau să spele cu mopul.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri