VIDEO. Momentul în care Mirel Palada îl lovește pe Mihai Goțiu

Data actualizării: Data publicării:
gotiu palada captura b1
Captură B1tv

A apărut o primă înregistrare cu momentul în care, în studioul postului B1 Tv, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, îl bruschează pe Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului. Astăzi, senatorul USR a mers la INML pentru a depune documentele care fac dovada agresiunii. El afirmă că are leziuni la buză și picior. Digi24 a încercat de mai multe ori să obțină o reacție de la Mirel Palada, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Analizele constată că a avut loc agresiunea, leziuni la buză și picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”, a mai spus Goțiu, astăzi, la Institutul de Medicină Legală.

El a adăugat că, în funcție de programul de astăzi de la Parlament, va merge „azi sau mâine” ca să depună plângerea la poliție.

Senatorul USR a povestit și cum a ajuns să fie lovit cu pumnul de către Mirel Palada.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu... Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

El a mai spus că Mirel Palada „are de dat explicații cetățenilor”, pentru că „a fost unul din cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, plătit din bani publici”.

„Atunci jurnaliștii se gândeau că glumește când transmitea amenințări la adresa lor pe Facebook, se pare că nu glumea, e un personaj dispus să își desfășoare activitatea politică cu pumnii”, a mai spus vicepreședintele Senatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri