VIDEO. Reacția nervoasă a lui Liviu Dragnea la o întrebare despre dosarul său

Data actualizării: Data publicării:
dragnea suparat ziaristi

Liviu Dragnea spune că a vorbit cu pensionarii PSD și despre dosarul Tel Drum. Șeful PSD a răspuns astfel, nervos, unei întrebări a jurnaliștilor, după ce a participat, împreună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu la o întâlnire cu pensionarii social-democraţi, chiar în timp ce în plenul Parlametului era dezbătută moţiunea de cenzură.

Reporter: Știți dacă va fi un boicot din partea celor de la PSD pentru moțiune?

Liviu Dragnea: Nu vreți să vorbim după moțiune? Că acum am avut o discuție de suflet cu pensionarii. Să se termine moțiunea și discutăm despre succesul nostru.

Reporter: Ați vorbit despre legile justiției?

Liviu Dragnea: Am vorbit cu ei despre suflet.

Reporter: Și despre dosarul dvs?

Liviu Dragnea: Da, și despre dosarele mele, domnișoară.

Reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD a început în jurul orei 12:00, la puţin timp după debutul dezbaterii în camerele reunite ale Parlamentului a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi mai mulţi lideri şi parlamentari PSD participă la această reuniune a pensionarilor social-democraţi.

Liderul PSD a intrat în plenul reunit al Parlamentului doar pentru a fi prezent la discursul prim-ministrului Mihai Tudose, dar a părăsit sala imediat ce şeful Guvernului a terminat de vorbit.

De asemenea, parlamentarii PSD au ieşit din sala de plen la începutul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, au intrat când a vorbit premierul Mihai Tudose şi au ieşit din nou când şeful Guvernului a terminat de vorbit.

Liviu Dragnea, al treilea om în stat, are sechestru pe toată averea în dosarul Tel Drum. Aproape 128 de milioane de lei, adică peste 27 de milioane de euro, are de recuperat statul de la liderul PSD şi alţi patru inculpaţi din dosar. Suma depăşeşte valoarea întregii averi oficiale a lui Dragnea, aşa că DNA i-a pus sub sechestru toate bunurile. Case, terenuri, acţiuni, conturi şi bani daţi cu împrumut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri