VIDEO. Teodor Atanasiu, huiduit la şedinţa PNL

Data publicării:
6855995-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

În apărarea sa a intervenit Vasile Blaga: „Vă rog să ne respectăm. Am spus că am trecut peste toate şi mergem înainte”.

„Vrem scuze! Vrem scuze!”, a fost răspunsul la intervenţia copreşedintelui PNL.

Nefiind lăsat să îşi susţină discursul, Teodor Atanasiu a renunţat la a se mai adresa colegilor săi: „Vă mulţumesc pentru primire”.

El s-a îndreptat spre locul său de la prezidiu, unde a dat mâna cu Cătălin Predoiu.


De faţă cu lideri importanţi ai PNL, precum copreşedintele Alina Gorghiu şi secretarul general Marian Petrache, Teodor Atanasiu a prezentat în 10 mai, în faţa colegilor bistriţeni, un posibil scenariu de acţiune împotriva noilor parteneri din fostul PDL.

"Noi, fără PDL, nu câştigam preşedintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. Vă dau în scris că nu o să-l aibă! Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că, dacă pleacă mâine, îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu. Nu o să plece, nu-s proşti. O să convieţuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând", a susţinut atunci prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu în faţa colegilor de la PNL Bistriţa, potrivit unei stenograme a discursului său.

Teodor Atanasiu: „Nu trebuie să dau nicio explicaţie despre contextul în care am avut o discuţie privată”

PNL încearcă să nege tensiunile cu vechiul PDL

Şi copreşedintele noului PNL a cerut vechilor liberali să se pregătească pentru război cu oamenii lui Vasile Blaga.

"Pe mine mă interesează, în principal, să am eu fostul PNL puternic aici. Nu știu dacă iute... Nu trebuie să vă spun în cuvinte. Sper să înțelegeți care e mesajul meu", a punctat, atunci, la rândul său, Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri