VIDEO. Traian Băsescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Cotroceni

Data publicării:
BASE SEMNEAZA PENTRU UDREA 1

Șeful statului, care semnase inițal pentru candidatura fostului său consilier Cristian Diaconescu - între timp retras din cursa pentru Cotroceni în favoarea Elenei Udrea - a precizat că actualul lider al PMP nu a venit să-i ceară semnătura, ci a fost o inițiativă proprie.

 De ce o susține Traian Băsescu pe Elena Udrea

„Am semnat în candidatul în care cred", a spus Traian Băsescu.

El a dorit să facă o comparaţie între Elena Udrea şi Victor Ponta. „Mă uitam, în trei ani şi jumătate, ca ministru, Elena Udrea a semnat şase mii de acorduri de finanţare, pe proiecte. Păi tot Guvernul ăsta, în doi ani şi jumătate, nu a semnat 6000 de proiecte. A creat locuri de muncă, tăcut şi fără să spună altceva", a spus şeful statului despre Udrea.

„E un om loial obiectivelor ei, dar şi apropierii politice de Emil Boc şi de mine. Nu a basculat funcţie de cum i s-a părut că merg voturile. A rămas chiar unde erau voturi mai puţine, dar şi-a menţinut punctele de vedere. De exemplu, putea foarte bine să se alieze noii alianţe PDL-PNL. Nu a făcut-o, pentru că nu s-a regăsit printre cei care tocmai semnaseră pentru suspendarea mea", a continuat Traian Băsescu.

„Sunt convins că ţine şi la o justiţie independentă, este un om care gândeşte mult la locurile de muncă (..) Cred că am semnat pentru cine trebuie", a conchis Traian Băsescu. Ulterior, el a mai spus că o găsește pe Elena Udrea mai inteligentă decât Victor Ponta și capabilă să facă față luptei politice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri