Vlad Voiculescu: „1 milion de dolari pentru trei poze mișcate, cât o secție de arși”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea si trump]

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru vizita privată făcută în Statele Unite, unde participă la evenimentele de dinaintea învestirii lui Donald Trump.

dragnea si trump]

1 milion de dolari pentru trei poze mișcate cu șăfu' la americani... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie (fără barocameră). Plus drumu', oboseala și stresu' cu ăla micu de trebuia să îi facă poză și nu era atent. Plus că a lăsat țărișoara pe mâna ăstora micii”, a reacționat Vlad Voiculescu.

„Poate îl întreabă cineva totuși cine a plătit”, a adăugat fostul ministru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Criticile acestuia vin după ce președintele PSD a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la o întâlnire la care el și premierul Sorin Grindeanu au participat alături de președintele ales al SUA, Donald Trump.

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump”, se arată în mesajul care însoțește fotografiile.

Potrivit publicației americane Politico, accesul la astfel de întâlniri este contra cost.

Sumele variază între 100.000 și 200.000 de dolari pentru o cină cu viitorii șefi ai agențiilor guvernamentale.

Pentru o cină cu vice-președintele ales Mike Pence „donatorii”, așa cum sunt numiți de către organizatori, pot oferi între 500.000 și 1.000.000 de dolari.

Potrivit broșurii, cei care plătesc acești bani se pot întâlni și cu Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri