Voiculescu: Câte moțiuni ar fi depus aleșii la adresa șefei DNA dacă ar fi putut?

Data publicării:
voiculescu cu pruna si cu ciolos

Ministrul Vlad Voiculescu a scris, pe Facebook, că a fost în plenul Parlamentului pentru a o susține pe Raluca Prună împotriva căreia a fost depusă o moțiune simplă. De asemenea, ministrul Sănătății a precizat că se întreabă câte moțiuni ar fi fost depuse la adresa șefei DNA dacă aleșii ar fi avut acest instrument la dispoziție.

voiculescu cu pruna si cu ciolos
Foto: Facebook

„Am plecat de la prezentarea Pachetului Antisărăcie - adică acolo unde vorbeau oameni care au făcut ceva - către Parlament, pentru a o susține pe Raluca Pruna în fața furiei unor domni și doamne parlamentari ... furioși cam din acelasi motiv - că se face ceva. PS Mă întreb câte moțiuni de cenzură ar fi existat până acum împotriva Laurei Codruța Kövesi dacă acest instrument le-ar fi stat la îndemână aleșilor noștri...”, a scris Vlad Voiculescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției a fost adoptată de deputați. Adoptarea moțiunii simple împotriva unui ministru nu înseamnă demisia sau demiterea automată a respectivului ministru. Aceasta, în urma unei decizii a Curții Constituționale, din 2007, potrivit căreia o moțiune simplă are doar efecte în plan politic.

„Şi minciuna poate ucide” a fost a doua moţiune simplă depusă la adresa Ralucăi Prună. Pe 6 aprilie, plenul Camerei Deputaţilor a respins o moţiune iniţiată de ALDE şi semnată de 53 de deputaţi. Social-democraţii au decis atunci să participe la şendiţă pentru a asigura cvorumul, dar nu au votat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri