Ziua „revoluției” fiscale. Antena 3 scoate un nou sondaj în care se prăbușește Tudose

Data actualizării: Data publicării:
170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea tudose ingrijorat

În timp ce, la Palatul Victoria, Guvernul Mihai Tudose se pregătea să adopte ordonanța de urgență de modificare a Codului fiscal, în ciuda criticilor venite din toate părțile, postul tv condus de Dan Voiculescu prezintă un nou sondaj în care premierul PSD se prăbușește la capitolul încredere. O scădere similară este prezentată și în dreptul președintelui PSD, Liviu Dragnea.

170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea tudose ingrijorat
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Sub titlul „Sondaj IMAS: Încrederea în Tudose se prăbușește”, Antena 3 prezintă o cercetare IMAS din care rezultă că premierul PSD coboară de la 23,2% la 18,1% în ceea ce privește încrederea oamenilor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este şi el în cădere, de la 18,7% la doar 15%.

Două procente pierde, potrivit sondajului și președintele Klaus Iohannis, ajungând la 39,7%.

Sondajul a fost realizat pe baza intervievării telefonice a 1.000 de persoane cu vârste de peste 18 ani şi are o marjă de eroare de 3%.

Din partea PSD, rezultatele cercetării sociologice au fost comentate de secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu: „Legat de sondajul făcut de domnul Alin Teodorescu, nu știu, parcă e făcut pentru Digi (Digi24 - n.r.). Că este ilogic. Adică, un partid ca PSD, care are încredere de aproape 50% din partea românilor, românii știind că ceea ce facem, facem pentru binele poporului român. (...) N-au cum să cadă liderii atât de mult, în contextul ăsta. Doar, să zicem, a fost o perioadă de cădere de pe urma conflictului din partid dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose, pe care l-am reparat. Nu are cum să fie scăderea asta”.

Potrivit secretarului general adjunct al PSD, scăderea în ceea ce privește încrederea populației nu poate avea nicio legătură cu alt scandal din ultima perioadă: legile justiției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri