Poșta Română: Sunt posibile întârzieri

Data publicării:
colete, pachete_fb posta romana

Traficul trimiterilor poștale atât la nivel național, cât și internațional, va fi afectat în perioada următoare, din cauza condițiilor meteorologice extreme, a anunțat, miercuri, Compania Națională Poșta Română (CNPR), potrivit Agerpres.

colete, pachete_fb posta romana

„Întrucât vremea nefavorabilă impune restricții de trafic, atât pe teritoriul țării, cât și în ceea ce privește cursele de transport aerian internaționale, fluxul de import, cât și cel de export va fi afectat. Având în vedere aceste aspecte, este posibil să apară întârzieri în ceea ce privește timpii de circulație în traficul poștal. Estimăm că această situație se va manifesta până în jurul datei de 22 ianuarie 2017. Poșta Română își cere scuze tuturor clienților și partenerilor și îi asigură că operatorul național de servicii poștale își va respecta toate obligațiile impuse prin lege și asumate în relația cu clienții și va gestiona cât mai eficient posibil situația cauzată de vremea nefavorabilă”, a anunțat Poșta Română.

Reprezentanții CNPR menționează, totodată, că orice reclamație legată de calitatea serviciilor poștale prestate poate fi transmisă pe adresa companii în format electronic sau telefonic.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a menținut miercuri avertizarea Cod portocaliu de viscol emisă pentru județele Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila și Vrancea, dar a ridicat avertizarea de viscol și polei pentru județele Constanța și Tulcea, care intră sub Cod galben de ninsori.

Potrivit meteorologilor, miercuri între orele 8:00 — 15:00, județele Călărași, Ialomița Buzău, Brăila și Vrancea se vor afla sub Cod portocaliu de viscol puternic, iar viteza vântului va atinge 70-80 km/h, troienind zăpada și reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

ANM a emis și un Cod galben de ninsori moderate cantitativ și local viscolite, valabil miercuri, între orele 8:00 — 21:00, în 12 județe și București, respectiv în Iași, Vaslui, Bacău, Galați, Vrancea, Tulcea, Constanța, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Prahova, și Buzău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri