Război la DSV Mehedinți

Data publicării:
dsv mehedinti

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Mehedinţi e acuzat că îşi terorizeză subalternii. 30 de angajaţi şi colaboratori ai instituţiei au depus un memoriu la Agenţia Naţională Sanitar Veterinară prin care cer să se ia măsuri împotriva actualului director executiv, despre care spun că ar conduce instituţia publică la fel ca pe propria moşie. Directorul este acuzat că îşi trimite angajaţii în controale în funcţie de propriile interese, iar cei care nu se supun sunt jigniţi şi ameninţaţi.

 

- Te rog frumos, de acum încolo dacă mai pronunţi DNA...

- Ce o să faci?

- O să-ţi dau în cap, dă-te-n... (biiip)

Discuţia dintre directorul executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare Mehedinţi şi un veterinar din cadrul instituţiei a fost înregistrată de medic, după ce acesta a reclamat o serie de ilegalităţi în luna martie.

Dr. Alexandru Sînteion, angajat DSV Mehedinţi: „Am făcut referate în care ceream directorului executiv să se verifice ca la circumscripția sanitar veterinară Breznița de Ocol se produc fraude. Până în ziua de azi nu au niciun răspuns.” 

Sorin Jianu, director executiv DSV Mehedinţi: „Eu nu îmi aduc aminte să fi vorbit aşa cu el cred că e o făcătură şi în altă ordine de idei acum când eşti nervos mai vorbeşti şi altfel.”

Înregistrarea făcută de medic nu ar fi singura ieşire a directorului din utima perioadă.

Dr. Irina Zoican, consilier superior în cadrul DSV Mehedinţi: „La fel vorbește cu toți dacă nu executăm ceea ce dorește dânsul. Impune medicilor veterinari controale abuzive, note de control abuziv.”

Dr. Adriana Ganea, consilier superior în cadrul DSV Mehedinţi: „Se exprimă suburban, gesturile si toată activitatea dânsului nu reflectă nimic din a fi un conducător al unei instituții publice locale.”

Rareş Hăbeanu, purtător de cuvânt ANSVSA: „Am primit o reclamaţie din partea unor angajaţi ai DSVSA Mehedinţi. Se va analiza acest lucru aici, va fi demarată o analiză în urma cărei vom stabili atunci concluziile.”

Angajaţii DSV Mehedinţi au trimis un memoriu şi la Prefectura Mehedinţi, care a început o anchetă pentru a verifica cele semnalate de aceştia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri