Reacția prințului dezmoștenit Nicolae după ce nu i-a fost permis să-l viziteze pe Regele Mihai

Data actualizării: Data publicării:
nicoae

Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale, a scris pe pagina de Facebook Nicolae Medforth-Mills după incidentul de marți când a încercat să intre cu forța în reședința Regelui Mihai din Elveția.

„Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea.

Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește,” a fost mesajul transmit pe rețeaua de socializare de fostul Principe Nicolae, la scurt timp după ce Casa Regală a emis un comunicat din care reiese că „Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția.”

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu 20 de ore, fostul principe posta pe contul său de Facebook că se află la Aubonne, în Elveţia.

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri