Real se transformă în hypermarket cu focus pe produse româneşti

Data publicării:
IMG_5064-Copy

Singurele unităţi Real care îşi vor continua activitatea ca hypermarketuri, după preluarea lor de la grupul German Metro de către foştii manageri Metro Gerardo Monzillo şi Dusan Wilms, se vor transforma în magazine cu sortimentaţie predominant românească.

IMG_5064-Copy

Magazinele Real din Arad şi Oradea Episcopiei, singurele care îşi vor păstra sigla şi domeniul de activitate după ce au ieşit din portofoliul grupului german Metro, se vor transforma în hypermarketuri cu focus pe produsele locale, au declarat pentru economica.net oficialii Real Hyper Magazine SRL, societatea care operează unităţile, informează Economica.net.

"Transformările prin care trece compania, inclusiv optimizarea portofoliului, au la bază un singur scop, şi anume acela de a consolida poziţia pe piaţa din vestul ţării, cu accent clar pe dezvoltarea şi promovarea produselor locale. Această strategie se bazează pe dorinţa de a investi în economia şi în comunitatea locală. Ne dorim să consolidăm relaţia cu furnizorii arădeni şi bihoreni, astfel încât clienţii noştri să fie întâmpinaţi în magazine de produse proaspete care să corespundă nevoilor şi gusturilor lor. Având în vedere priorităţile operaţionale de optimizare a portofoliului, momentan suntem în proces de conceptualizare a acestei strategii şi de dezvoltare a modului practic de aplicare în magazinele Real Arad si Real Oradea", au declarat oficialii companiei.

Potrivit acestora, evoluţia vânzărilor din ultimul an "dă încrederea că aceasta este direcţia corectă de dezvoltare".

Amintim că brandul Real a intrat în portofoliul companiei cipriote Terazone Enterprises LTD, controlată de Gerardo Monzillo şi Dusan Wilms, doi foşti manageri în cadrul grupului Metro la finele anului trecut. Cei doi au preluat toate cele patru hypermarketuri Real, numai că au decis să renunţe la două dintre ele. Astfel, fostele magazine Real din Constanţa şi Suceava vor fi operate de retailerul grec de jucării şi produse pentru casă Jumbo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri