Regele Mihai, despre logodna fostului principe: Decizia de scoatere din Linia de Succesiune - neschimbată

Data publicării:
regele mihai

Regele Mihai I îi urează fericire și pace sufletească nepotului său Nicolae Medforth-Mills (Nicholas de Roumanie Medforth Mills) în urma anunțatei intenții de a se căsători cu Alina Maria Binder, menționând însă că decizia de a-i retrage acestuia titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală și a-l scoate din Linia de Succesiune rămân neschimbate.

"Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia", informează Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I, printr-un comunicat transmis luni Agerpres.

Sursa citată mai precizează că Principesa Margareta, Custodele Coroanei, "a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale".

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, a anunțat luni că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

"Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie", a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri