Replica lui Costin Borc la afirmaţiile lui Victor Ponta: Guvernul tehnocrat nu are tupeu

Data actualizării: Data publicării:
Costin Borc_gov.ro

Costin Borc îi răspunde fostului premier Victor Ponta, după ce acesta a declarat că miile de români care au stat la cozi ca să voteze, la alegerile prezidenţiale, făceau acest lucru doar ca să dea bine la televizor. Într-un mesaj pe Facebook, vicepremierul spune că a stat la coadă la Londra, împreună cu fiul său, în noiembrie 2014. După 5 ore, au plecat fără să voteze.

Costin Borc_gov.ro

„Domnul Victor Ponta mi-a amintit de încă o lipsă a guvernului tehnocrat :) Nu avem... tupeu.

Cum pot altfel califica afirmaţia domniei-sale despre cozile de la secţiile de vot din străinătate? Împreună cu băiatul meu am stat la coada la Londra, în noiembrie 2014, preţ de vreo 5 ore, pe ploaie, fără să reuşim să votăm. În jurul meu, la coadă, am vazut oameni obişnuiţi, de tot felul, veniţi din diverse părţi ale Angliei ca să voteze. Interesant este şi faptul că deşi fiecare a venit la vot cu o opţiune personală, pe măsură ce şi-a dat seama de modul în care sunt trataţi marea majoritate a votat cu Klaus Iohannis. I-am auzit sunând acasă şi rugându-şi rudele să nu voteze cu Victor Ponta.

Şi nici nu cred că au greşit, văzând cum sunt astăzi trataţi”, a scris vicepremierul pe pagina sa de Facebook.

Duminică, într-o emisiune televizată, Victor Ponta a afirmat: „Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se așezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca sa fie cozi, să se arate la televizor.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri