Rimaru, după ce a fost acuzat de hărtuire și agresivitate: Dumnezeu vrea nu moartea, ci îndreptarea păcătosului

Data publicării:
rimaru

Acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei și dat afară de la agenția de publicitate în care lucra, Călin Ionescu (Rimaru) încearcă acum să își spele reputația. El a vorbit despre acuzațiile care i se aduc și a încercat să își justifice comportamentul într-o emisiune la Antena 1, relatează Pagina de Media.

Rimaru spune că își asumă „limbajul bădărănesc” și că nu a apucat încă să își ceară scuze din partea femeilor pe care le-a hărțuit sau cu care s-a comportat agresiv.

„Sunt dispus, în măsura în care mi se acordă șansa și răgazul, de a arăta că m-am îndreptat. Și spun acest mesaj într-o țară în care peste 90% din populație s-a declarat creștină, eu aparținând acestei religii, și știu că acolo este mesajul acela: că Dumnezeu vrea nu moartea, ci îndreptarea păcătosului. Eu cred că orice greșeală poate fi corectată și orice om poate avea șansa de a se îndrepta”, a declarat Călin Ionescu. 

„Lucrez de 16 ani în advertising și niciodată nu am avut un scandal de asemenea natură cu niciun fel de colegă. Chiar le rog, în măsura în care vor să iasă și ele în față, fetele cu care am interacționat ok, să spună că așa cum poate am avut un comportament de bădăran în cazurile astea, pot să am și un comportament de gentleman în alte situații. Eu mi-am respectat întotdeauna colegele, colegii și angajatorii.

Despre mișcarea #MeToo: „Mișcarea #MeToo este absolut legitimă. Mie îmi pare rău că am fost scos eu foarte mult în față ca exponent al hărțuirii sexuale a femeii în România.”

„Nu sunt un Brad Pitt și îmi asum faptul că sunt și femei care mă refuză sau au dreptul să mă refuze. Mai ales că pe internet nu este „no means no” este „no means block”. Deci oricând ai posibilitatea ca cineva, dacă te hărțuiește, te abuzează într-un fel sau altul, cu un singur click i-ai amuțit bădărănia.”

Citește mai multe aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri