Români răniți în urma unui accident produs pe o autostradă din Ungaria

Data publicării:
autostrada m5 ungaria

Șase cetățeni români au fost răniți în urma unui accident produs noaptea trecută pe autostrada M5, în apropierea localității Lajomizse din Ungaria.

În urma producerii accidentului patru persoane au fost transportate la spitalul din localitatea Kecskemét, trei dintre acestea fiind în stare gravă. Alţi doi cetăţeni români au fost uşor răniţi şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Ambasada României la Budapesta şi Consulatul General al României la Szeged au în atenţie accidentul rutier produs în noaptea de 4 spre 5 iulie 2017 pe autostrada M5, în apropierea localităţii Lajosmizse, eveniment în care au fost implicaţi şase cetăţeni români.

Reprezentanţii oficiului consular de la Szeged au întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii accidentului şi starea de sănătate a cetăţenilor români.

Conform datelor furnizate de autorităţile ungare, în urma producerii accidentului, patru cetăţeni români au fost transportaţi la spitalul din localitatea Kecskemét, trei dintre aceştia fiind în stare gravă. Alţi doi cetăţeni români au fost uşor răniţi şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Ambasada României la Budapesta şi Consulatul General al României la Szeged monitorizează cazul şi sunt în contact cu autorităţile locale, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară, în funcție de necesități”, se arată într-un comunicat MAE trimis la solicitarea Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri