Ryanair lansează o nouă rută din București, cu prețuri pornind de la 9,99 euro

Data actualizării: Data publicării:
ryanair
Foto: Shutterstock

Ryanair a lansat luni, 17 ianuarie, o nouă rută din București către Marsilia, care fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018, care va fi pus în vânzare luna viitoare.

ryanair
Foto: Shutterstock

“Ne bucurăm să anunțăm o nouă rută din București către Marsilia, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și noi îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din București de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până Vineri, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea acestor locuri la tarife reduse, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair.

Ce trebuie să mai știe călătorii

Începând de luni, 15 ianuarie, clienții Ryanair fără prioritate sunt obligați să trimită al 2-lea bagaj (mai mare) la cala de bagaje. Compania a introdus noua politică a bagajelor, motivând că această schimbare va elimina întârzierile de îmbarcare.

Ryanair a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (și a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze bagajele, respectiv să reducă numărul clienților care se prezintă cu 2 bagaje la porțile de îmbarcare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri