Coşmar la Maternitate! Doctorița scuipa seminţe lângă pacienta cu hemoragie

Data actualizării: Data publicării:
maternitate iasi

O femeie susţine că săptămâna trecută a trecut printr-un adevărat coşmar la Maternitatea „Elena Doamna“ din Iaşi.

Ortansa Cojoc spune că, în timp ce era la spital după ce a suferit o hemoragie severă, a fost tratată necorespunzător de Doina Iancu, medic primar obstetrică-ginecologie, care, în timp ce „scuipa seminţe”, îi explica medicului rezident paşii pe care trebuie să îi urmeze.

Întâmplarea a avut loc marţea trecută, pe 19 septembrie, când femeia a fost adusă de un echipaj medical la unitatea medicală din cauza unei hemoragii severe.

„Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine. Stătea şi îi spunea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»“, a povestit femeia, fostă profesoară de limba română din Iaşi.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri