Explicații pentru imaginile cu un pacient care zace pe holul spitalului

Data actualizării: Data publicării:
pacient hol sptal

Imagini cu un pacient care zace pe jos la Camera de gardă a Spitalului judeţean din Tulcea au devenit virale pe internet. Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a declanşat o anchetă în acest caz.

 

În înregistrarea postată pe reţelele de socializare se vede cum bărbatul stă pe podea şi abia se poate mişca. În tot acest timp, o femeie de serviciu dă cu mopul şi îl ocoleşte pe bărbat.

Reacţile oamenilor nu au întârziat să apară pe Facebook, angajaţii spitalului fiind acuzaţi că l-au tratat cu indiferenţă pe bolnav.

În replică, managerul spitalului spune că bărbatul din imagini este un client mai vechi al spitalului, având peste 100 de prezentări la camera de garda în ultimii 10 ani. Managerul susţine că bărbatul are numeroase afecţiuni, este alcoolic, dependent de droguri şi în repetate rânduri a fost violent cu personalul spitalului.

Extrem de violent, a mai bătut pe aici, pe la noi ( personal - n.r.) astfel încât nu se ating de el decât în grup. S-a dat jos de pe targă, s-a întins pe jos, a vomitat, se ştergea acolo şi se duceau să mai vină cu întăriri ca să îl pună din nou pe targă. După eveniment l-au introdus la UPU, a înjurat personalul, a devenit din nou violent, a plecat”, a spus la Digi24 dr. Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului Judeţean Tulcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri