Final de anchetă în cazul bebelușului rănit după ce i s-a pus o branulă greșit

Data publicării:
maini copil branula

Spitalul Judeţean Alba anunţă, vineri, rezultatele anchetei deschisă în cazul bebeluşului rănit grav după ce i s-ar fi pus greşit o branulă. Copilul, de nouă luni şi jumătate, a fost dus la Spitalul din Cluj, cu o rană deschisă la mână. Şi Colegiul Medicilor Alba s-a autosesizat în acest caz.

Băieţelul este în continuare internat la Spitalul din Cluj. Medicii spun că este posibil să-l opereze din nou săptămâna viitoare, pentru a-i pune grefă de piele. Între timp, rezultatele anchetei interne, deschisă la nivelul Spitalului Judeţean Alba, sunt aşteptate vineri, după ce a fost refăcut tot parcursul pacientului de la intrarea la urgenţe până în pediatrie. Conducerea spitalului a aflat despre caz de pe reţele de socializare.

Bebeluşul a fost dus la urgenţe pe 26 septembrie,cu febră şi convulsii. I s-a pus o branulă, fiind trimis la pediatrie. A fost externat pe 29 septembrie. După patru zile, copilul a fost dus din nou la Spitalul din Alba, pentru că se simţea rău. A fost trimis la Spitalul de Copii din Cluj, cu rana deschisă la mâna dreaptă, iar medicii de acolo au decis să-l opereze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri