Managerul Spitalului Floreasca, acuzat că are un limbaj suburban

Data actualizării: Data publicării:
spitalul floreasca facebook

De câteva zile, pe internet apar înregistrări audio ale unor discuţii despre care cei care le postează spun că sunt cu managerul Spitalului Floreasca, Sorin Păun. Cea mai recentă ar suprinde modul în care vorbeşte cu o rezidentă în sala de operaţie.

Fă şi tu... dracu' ceva! În... lasă-mă... dracu' în pace! Fi-ţi-ar capul al... să-ţi fie! Mare lucru ce ai de făcut. Du-te-n...”, strigă un bărbat. Cei care au postat înregistrarea spun că acesta ar fi managerul Sorin Păun, în sala de operaţii, în timp ce i se adresează unei tinere rezidente.

Într-o înregistrare anterioară, se vorbea despre plata gărzilor. Iar medicii care au fost de faţă susţin că şi atunci discuţia a degenerat după ce managerul a refuzat să le asculte punctul de vedere.

Deci nu mai accept măgării şi nesimţiri. Vă rog foarte mult! Daţi-mi voie să-mi termin informarea. E lipsă de bun simţ! Mai întâi faceţi linişte. Lăsaţi-mă să termin ce am de informat. Asta este lipsă de bun simţ, şapte ani de acasă!”, le-ar fi spus Sorin Păun medicilor.

În ciuda asigurării Ministerului Sănătăţii că plata gărzilor se va face din fondurile Casei Naţionale de Sănătate, acelaşi manager le-ar fi spus medicilor de la Floreasca altceva.

„Îmi pare rău de întrerupere. Am să iau din banii de materiale şi medicamente, pentru cerinţele personalului medical să fie retribuit la justa lui valoare sau aproape de justa lui valoare. Am să fac acest lucru”, ar fi declarat managerul, confor unei alte înregistrări.

Digi24 a solicitat încă de acum câteva zile un punct de vedere directorului Sorin Păun, însă nu a primit niciun răspuns.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri