Un deputat PNL susţine că un coleg liberal i-a cerut să nu-i mai pună "întrebări tâmpite" ministrului PSD

Data actualizării: Data publicării:
big_a0610bf88145f50d2ca491f10a5cdb8f

Deputatul liberal, Pavel Popescu, a primit miercuri o replică acidă de la colegul său de partid, Florin Stamatian (foto), cu ocazia audierii lui Florin Bodog pentru funcția de ministru al Sănătății. ”Nu mai pune întrebări tâmpite, doar facem opoziție”, i-ar fi zis acesta.

big_a0610bf88145f50d2ca491f10a5cdb8f

Foto: stiridecluj.ro

Colegi de partid și de Parlament dar opoziția are regulile ei și trebuie făcută cu orice preț. Mirându-se de unde PSD va lua 2,8 miliarde euro pentru a construi spitalul republican din București, dar și alte opt spitale regionale, Pavel Popescu, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a îndrzănit să adreseze o întrebare în acest sens viitorului ministru al Sănătății. Nu numai că nu a primit răspuns de la acesta dar a și fost pus la punct de colegul său de partid, clujeanul Florin Stamatian.

”Poate trebuia sa fi ascultat sfatul colegului meu Florin Stamatian care mi-a recomandat să nu mai pun întrebări tâmpite de genul celei de mai sus. Că doar facem "opoziție"”, a scris miercuri Pavel Popescu într-o postare pe Facebook.

El este dezamăgit că Florin Bodog a refuzat să spună de unde vor veni banii. ”Dragi români, acești bani nu există. Pentru că programele de guvernare PSD au fost mereu minciuni colorate în poze frumoase.

Stamatian, un cunoscut medic clujean, a fost acuzat acum câțiva ani de nepotism, după ce fiul lui a fost numit prim vicepreședinte al CEC Bank. Stamatian a fost cercetat penal în urmâ cu câțiva ani după ce a lovit o fată pe trecerea de pietoni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri