VIDEO. Clipe de groază în spitalul Bagdasar-Arseni. Un pacient a devenit violent

Data actualizării: Data publicării:
spital

Un nou caz de violenţă în spitale. Un pacient internat la „Bagdasar Arseni” şi-a lovit grav colegul de salon, după care a atacat o infirmieră şi încă un pacient. A fost chemată de urgenţă poliţia. 

Pacientul agresiv era internat la secția de chirurgie de mai multe zile. Din motive necunoscute, și-a atacat colegul de salon, se pare cu un cuțit de plastic, însă rănile provocate au fost destul de grave, din moment ce victima a avut nevoie, în această dimineață, de o intervenție chirurgicală, relatează Digi24.  După ce l-a atacat pe colegul de cameră, pacientul agresiv a ieșit pe hol și a atacat și o infirmieră, care venise să-l liniștească, precum și o altă pacientă. Un alt pacient ieşise să filmeze toată scena, când a fost, la rândul lui, agresat.

Vă avertizăm, imaginile care urmează vă pot afecta emoţional:

Imaginile sunt filmate de unul dintre pacienţii atacaţi, la doar câteva secunde după ce o asistentă fusese înjunghiată. Bărbatul încerca să dea de urma femeii şi a agresorului.

-Vai de capul nostru!

-Dar de unde e?

-Căutaţi colega.

-Dar ăla unde e, care a dat?

-Nu ştiu. A fugit rapid.

În timp ce asistenta rănită este căutată, se aud ţipete. Pacientul agresiv se năpusteşte asupra celorlalţi oameni aflaţi pe holurile spitalului.

E aici, e aici!

Din momentul în care îl vede pe agresor, pacientul încearcă să fugă. Bărbatul agresiv se năpusteşte asupra lui.

Deschide-mi şi mie, deschide-mi şi mie!

Nu da, că eu nu ţi-am făcut nimic. Ajutor, ajutor!

Omul fuge să îşi salveze viaţa.

E aici!

Alertaţi de ţipetele victimelor, paznicii spitalului îl imobilizează pe agresor.

Imediat dupa incident la spital au ajuns și polițiștii care l-au audiat pe pacientul violent. Acesta a fost păzit, iar în cursul zilei a ajuns la psihiatri pentru un consult.

Unul dintre pacienţii internaţi în secţia de chirurgie generală a devenit agitat şi agresiv şi a atacat un coleg de salon pe care l-a rănit şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicată, în momentul de faţă fiind stabil. (...) Mi s-a zis că ar fi fost cuţitul de plastic care este adus odată cu hrana pacienţilor pentru a mânca, nu vreau să fac afirmaţii, nu ştiu exact”, a declarat Florian Bica, purtător de cuvânt al spitalului Bagdasar-Arseni.

Acum pacientul agresiv va fi acuzat de vătămare corporală.


 

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 3:00. Pacientul agresiv era internat la secția de chirurgie de mai multe zile. Din motive necunoscute, și-a atacat colegul de salon, se pare cu un cuțit de plastic, însă rănile provocate au fost destul de grave, din moment ce victima a avut nevoie, în această dimineață, de o intervenție chirurgicală, relatează Digi24. 

După ce l-a atacat pe colegul de cameră, pacientul agresiv a ieșit pe hol și a atacat și o infirmieră, care venise să-l liniștească, precum și un alt pacient. În cele din urmă, a fost imobilizat de bodyguarzi.

Infirmiera a fost lovită la mână, iar cealaltă victimă, o femeie, a fost lovită în zona toracelui.

A fost chemată poliția, care l-a audiat pe agresor, iar acesta urmează să fie evaluat psihiatric.

 

Citiți și: Medic de la Spitalul „Marie Curie”, bătut de părinți. Nu le-a convenit diagnosticul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri