Senator, către şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa: Nu vreau să sfârşiţi precum Cattani!

Data actualizării: Data publicării:
horia constantinescu

Senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa să iasă mai puţin în presă cu “nenorociri”, spunând că dacă se face mai mult PR decât treabă acest lucru este în deserviciul turismului. El spune că agentul economic trebuie respectat şi îndrumat atunci când greşeşte şi îl avertizează pe directorul CJPC să nu fie un nou Cattani pentru că nu vrea să sfârşească la fel ca acesta, menţionând, totodată, că trebuie protejat consumatorul.

“Am apreciat munca desfăşurată de această instituţie. Dar de acolo şi până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui, este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiţi un Cattani al judeţului Constanţa, al litoralului românesc pentru că nu vreau să sfârşiţi cum a sfârşit el. Vă rog faceţi-vă datoria. Eu vreau să vă atrag atenţia că dumneavoastră nu aveţi dreptul să ne atrageţi atenţia pentru că dacă procedaţi cu noi aşa mă gândesc cum procedaţi cu un agent economic. Acel agent economic trebuie respectat, pentru că munceşte să câştige un ban, instituţiile statului trebuie să respecte agentul economic şi apoi acolo unde greşeşte să-l îndrume”, a declarat parlamentarul social-democrat.

El i-a mai spus lui Horia Constantinescu să iasă mai puţin în presă cu nenorociri, iar dacă se face mai mult PR decât treabă se creează un deserviciu turismului.

“Toate lucrurile astea să le discutaţi în bucătăria Guvernului al cărui subordonat sunteţi, acolo la Prefectură, şi ieşiţi mai puţin în presă cu nenorociri. Sigur că trebuie să protejăm consumatorul, sigur că sunt multe lucruri nefăcute, dar trebuie să ajutăm, nu să mergem să amendăm, să-i desfiinţăm, să-i închidem, să-i înnebunim. În acelaşi timp trebuie să protejăm populaţia, că dacă facem mai mult PR decât treabă, nu facem decât un deserviciu turismului românesc”, a precizat Nicolae Moga.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a organizat marţi, la un hotel din Mamaia, o dezbatere cu investitorii şi autorităţile locale, la care au fost prezenţi şi reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii de control. Unii investitori s-au arătat nemulţumiţi de o parte dintre controalele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, spunând că acestea creează o imagine negativă litoralului şi îndepărtează turiştii.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
Pensie cu 3.200 lei mai mică la recalculare pentru un pensionar. Ce meserie a avut și cât timp?
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență...
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...