Senator plecat din PNL: Deciziile în filiala Mureş se iau în tenebrele nopţii

Data publicării:
poza-marius pascan blog

Senatorul Emil Marius Paşcan a anunţat, luni, că demisionează din PNL şi va activa independent în Parlament, el acuzând filiala PNL Mureş că ia deciziile pe fracţiuni, grupuri mici şi nereprezentative, ”prin discuţii de culise, făcute în tenebrele nopţii, prin maşini, la marginea drumului”, el adăugând că are oferte de la alte partide, pentru o candidatură la parlamentare, şi că va lua în curând o decizie.

poza-marius pascan blog
FOTO: blog mariuspascan.ro

Senatorul Emil-Marius Paşcan şi-a anunţat demisia din PNL în plenul Senatului, unde a anunţat că va activa, începând de luni, ca independent.

El a precizat, ulterior, pentru News.ro, că demisia sa a venit în urma modului în care se iau decizile importante, în organizaţia PNL Mureş. ”Deciziile încep să se ia pe fracţiuni, grupuri mici şi nereprezentative pentru ceea ce înseamnă filiala PNL Mureş, prin discuţii de culise, făcute în tenebrele nopţii, prin maşini, la marginea drumului”.

”PNL, dacă vrea să promoveze principiii fundamentale, trebuie să o facă prin puterea exemplului, discutând deciziile în structurile statutare şi consultând primarii şi, Slavă Domnului, la Mureş avem 32 de primari. Toţi aceşti oameni trebuie consultaţi”, a spus Paşcan.

Senatorul a criticat şi modul în care s-au desemnat persoanele care care candidează pe poziţii eligibile în organizaţie. ”Credeam că această desemnare se va face pe baza competenţei, profesionalismului, cum şi-au făcut datoria în Parlament şi, nu în ultimul rând, pe baza opţiunii celor reprezentantivi, anume primarii şi Biroul Permanent Judeţean”, a mai afirmat Marius Paşcan, adăugând că BPJ-ul interimar a fost ”numit în crucea nopţii, fără să fie reprezentativ şi pentru primarii din judeţ”.

Senatorul a menţinat că, în aceste condiţii, a considerat că, ”principial, nu se mai regăseşte în această structură de culise şi a preferat să se retragă din partid”. ”Am anunţat că voi activa ca indepedent. Nu vă ascund că am oferte şi de la alte partide, cu şanse de a accede în Parlament. O să le analizez şi o să reflectez, dacă voi candida independent sau voi candida din partea unui partid”, a mai afirmat Paşcan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri