Senatorii nu se grăbesc să revină din vacanță

Data actualizării: Data publicării:
hol parlament

Două luni de vacanţă nu au fost, se pare, suficiente pentru o parte dintre senatori, care ar fi trebuit să revină, de luni, la muncă în Parlament. Comisiile de specialitate ar fi trebuit să dezbată mai multe proiecte de lege, dar niciuna dintre cele care îşi anunţaseră chiar şi pe site agenda nu s-a reunit.

Dimineaţă, holurile Senatului erau pustii. Teoretic, ar fi trebuit să lucreze 10 comisii, printre care comisia de agricultură, juridică, de apărare şi de administraţie publică.

Verificăm din nou. Pe site-ul Senatului scrie negru pe alb că astăzi comisia de administraţie ar fi trebui să o primă şedinţă!

Nici la comisia juridcă nu s-a lucrat, deşi preşedintele Cătălin Boboc a venit la Senat. El spune că prima reuniune va avea loc abia săptămâna viitoare.

Azi practic am repartizat toate lucrările, le-am dat colegilor mei din comisia juridică spre studiu, săptămâna viitoare urmând să luăm în discuție primele propuneri. E timp de studiu pentru senatori”, spune Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei juridice din Senat.

La comisia de agricultură, în schimb, şedinţa s-a ţinut în cerc restrâns.

„Cvorum nu am avut, dar am avut ședința și am ținut ședința aici la mine în birou, nu ne-am mai dus în sala de ședință”, afirmă Doina Silistraru, preşedintele Comisiei de Agricultură din Senat.

Noua sesiune a Senatului, ultima din această legislatură, începe pe 1 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri