1 Decembrie. Ce oferte au pregătit proprietarii de pensiuni pentru turiști

Data publicării:
1 dece

Proprietar de pensiune: „Binecunoscuta carne la garniţă, borcanul bunicii. Ne-am mai pregătit de asemenea cu produse tradiţionale româneşti: brânza de burduf, slăninuţă afumată."

Proprietarii de pensiuni din zona Bran mizează pe bucătăria locală şi muzica tradiţională pentru un pachet de două nopţi.

Un weekend românesc în cel mai autentic mod, la poalele dealului Aluniş, cu muzică populară live cu folclor, cu concert de nai. Am pregătit un tarif de 500 de lei pe camera dublă cu mic dejun inclus şi cu petrecerea românească," declară Cristian Marin, proprietar de pensiune în Bran.

Cei care preferă luxul sunt aşteptaţi la Poiana Braşov.

Ruxandra Morar, reporter Digi24 Braşov: „Din oferta specială pregătită pentru turişti de 1 Decembrie nu lipseşte accesul la saună, spa şi la piscinele încălzite."

Gabriel Roşca, administrator hotel: „Preţurile variază între pe seară, camera de cazare 50 de euro. Între trei şi patru stele, diferenţa fiind undeva la 10 euro."

Mirabela Bârsan, administrator hotel: „Avem o ofertă specială pentru ei, trei nopţi plus una gratuit, de la 121 de euro pentru cele patru nopţi: cazare cu mic dejun, cu cina de 1 decembrie bineînţeles, surprize pentru cei mici, program artistic românesc tradiţional."

Turiştii mai au o singură dorinţă.

„Dacă ar fi o vreme frumoasă să ningă super. Deci numai dacă ninge o să veniţi la munte? Bineînţeles, dacă nu stăm acasă," spune un turist.

„Dacă ninge până în 1 decembrie e o idee bună, dacă nu..." adaugă un al turist.

Gradul de ocupare pentru 1 decembrie, în Poiana Braşov şi Bran, depăşeşte 70%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri